Eco Engros har siden 2019 levert miljøvennlige og bærekraftige forbruksartikler til bedrifter i hele Norge. Vi har med tiden utviklet vår egen serie med diverse engangsartikler som tallerkener, boller, kopper, servietter og sugerør for å nevne noe. Senere har vi også inkludert eksterne leverandører i vårt vareutvalg for å kunne tilby våre kunder et bredere sortiment av varer og kategorier. Dette for at du som kunde skal slippe å benytte deg av mange forskjellige leverandører.

I dag har Eco Engros kunder over hele landet. Alt fra fornøyelsesparker, catering, take-away og kantiner og andre spisesteder til bedrifter som ønsker å ha miljøvennlige kaffekopper på kontoret. Prisene på nettsiden vår ser du som eks. mva. Dette for at overvekten av kundene våres er bedrifter. Er du privatperson og ønsker å handle hos oss kan du selvfølgelig også gjøre det.

Eco Engros har et ønske om å være så transparente som mulig ovenfor våre kunder. Derfor er prisene våre synlig for alle som besøker nettstedet vårt og du trenger ikke egen innlogging for å se. Du kan lese mer om bedrift/forhandler her.

Vi jobber hver dag med å kunne bli en totalleverandør på forbruksartikler innen take-away, matservering og catering. Derfor ser vi gjerne at du som kunde sender oss en forespørsel skulle det være slik at vi mangler noen produkter du trenger. Send oss gjerne en epost på post@ecoengros.no skulle det være spørsmål. Vi kan også kontaktes på vårt kontaktskjema eller nåes på 453 92 016.