blog

Eco Engros tilbyr nå engangshansker til enhver anledning

Engangshansker nitril blå

Eco Engros tilbyr nå en rekke engangshansker

Eco Engros tilbyr nå engangshansker tilpasset enhver anledning. Vi er glade for å kunne tilby et bredt spekter av nitril- og latexhansker som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Enten du jobber innen rengjøring, tatovering, medisin eller matindustrien, har vi hanskene som passer dine behov. Det beste av alt? Alle våre hansker er CE-sertifiserte og godkjent for matkontakt, slik at du kan ha full tillit til at hanskene vi selger alltid oppfyller de strengeste kravene.

Kvalitetsnitril- og latexhansker:

Våre engangshansker er laget av førsteklasses nitril- og latexmateriale, som gir optimal beskyttelse og komfort. Uansett om du foretrekker nitrilhansker som er motstandsdyktige mot kjemikalier, eller latexhansker med god følelse og smidighet, har vi alternativer som passer for deg. Vi forstår viktigheten av å bruke hansker av høy kvalitet for å sikre hygiene og sikkerhet i ulike yrker og bransjer.

Allsidig bruk:

Våre engangshansker er designet for å imøtekomme ulike profesjonelle behov. Hvis du jobber innen rengjøring, vil våre hansker beskytte hendene mot potensielt skadelige kjemikalier og samtidig opprettholde bevegeligheten. For tatoveringskunstnere er våre hansker ideelle for å opprettholde et sterilt arbeidsmiljø og forhindre overføring av infeksjoner. Innen medisinsk sektor er våre hansker pålitelige partnere for å opprettholde høy hygienepraksis. Og for de som arbeider med mat, kan du være trygg på at våre hansker oppfyller strenge standarder for matkontakt.

CE-sertifisert og matkontaktgodkjent:

Vi tar din sikkerhet og trygghet på alvor. Derfor er alle våre engangshansker CE-sertifiserte og godkjent for matkontakt. CE-merkingen er et kvalitetsstempel som bekrefter at våre produkter oppfyller europeiske helse-, sikkerhets- og miljøkrav.

Selv om Eco Engros allerede er blant markedets rimeligste på engangshansker, så ta gjerne kontakt med oss om din bedrift bruker store mengder og ønsker et tilbud.

Du kan se hele vårt utvalg av engangshansker ved å trykke her!