Frakt og betaling

Leveringsmåte og fraktpris
Vi benytter Posten/Bring som transportør og du kan velge forskjellige leveringsmåter i kassen. Bestiller du for over kr. 1500 inkl MVA leveres bestillingen fraktfritt som Pakke til hentested (Gjelder opp til 35 kg) Ellers beregnes pris etter vekt/volumvekt og transportørens satser for den valgte tjeneste/leveringsmåte. Hos Eco Engros kan du velge mellom Pakke til hentested, Pakke levert hjem (på kvelden) og Pakke til bedrift dagtid). Det er også mulig å hente varene selv på vårt lage kostnadsfritt.

Leveringstid
Bring leverer normalt innen 1-3 virkedager etter at pakken er sendt. Ordre som bestilles før kl 12.00 sendes vanligvis samme dag, men det kan også ta en ekstra dag. Når ordren er fullført vil du motta sporingsinformasjon på e-post og kan følge den hele veien.

Uavhentede forsendelser
Dersom en forsendelse ikke blir hentet og kommer i retur forbeholder vi oss retten til å debitere kunden for frakt + returfrakt.

Betaling
Hos oss kan du betale trygt med Vipps, Paypal (kort) eller faktura. Velger du faktura som betalingsmåte vil du få ordrebekreftelse på e-post med en gang og så vil vi sende faktura på e-post etter manuell behandling. Beregn noe behandlingstid. Ved valg av faktura og som ny kunde blir ordre ikke sendt fra vårt lager før vi ser at fakturaen er betalt, med mindre annet er avtalt. Ta kontakt med oss om en bestilling skulle haste, du er ny kunde og du ønsker faktura.