Leveringsmåte og fraktpris
Vi benytter Postnord som vår hovedtransportør, og du kan velge forskjellige leveringsmåter i kassen. Bestiller du for over kr. 1500 eks. MVA leveres bestillingen fraktfritt. Vi tilbyr også rimelige fraktsatser på bestillinger under 1500,- Dagens fraktpriser hos Eco Engros er fast 79 for pakke til hentested, og 145 for pakker til bedrift. Prisene er eks. MVA. Bestillinger som mottas av oss før kl 11.00, vil normalt sendes samme dag.

Ønsker du ikke å betale frakt kan bestillinger hentes helt kostnadsfritt hos oss. Velg «hent hos Eco Engros» som fraktalternativ i kassen, og du vil motta en mail fra oss når bestillingen er klar til å hentes.

Leveringstid
Bring og Postnord leverer normalt innen 1-3 virkedager etter at pakken er sendt. Når ordren er fullført vil du motta sporingsinformasjon på e-post og kan følge den hele veien.

Uavhentede forsendelser
Dersom en forsendelse ikke blir hentet og kommer i retur forbeholder vi oss retten til å debitere kunden for frakt, returfrakt og omkostninger.

Betaling
Hos oss kan du betale trygt med Klarna, Vipps eller faktura. Med Klarna Checkout kan du betale både med kort og faktura. Fakturabetaling er kun tillatt for bedrifter, og vi vil i noen tilfeller be om forhåndsbetaling av disse før varene sendes fra oss.