Pappkopper med dekorasjon 35 cl 1000 stk

kr1529,00 eks. MVA

Pappkopper med forskjellige kunstdekorasjoner. Illustrasjonene endres med jevne mellomrom. Koppene har et tynt plantebasert PLA-belegg på innsiden, rommer 35 cl og hver kartong inneholder 1000 (20x50stk) kopper. Husk LOKK.

Tomt på lager

Varenummer: 30110 Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Pappkopper med trykk av forskjellige kunstdekorasjoner. Illustrasjonene på koppene oppdateres med jevne mellomrom og temaene er laget av kunstnere over hele verden. Koppene er laget av papp fra ansvarlig drevne plantasjer og inneholder et tynt lag med plantebasert PLA-materiale på innsiden for å ikke gå i oppløsning og for å kunne holde på innholdet.

  • Laget av fornybart råmateriale
  • Tynt, biobasert PLA-belegg på innsiden for å forhindre lekkasje og smuldring av koppene
  • Koppene rommer 35 cl og kommer i forpakning på 1000 (20×50) stk per kartong
  • Godkjent til matkontakt
  • En kopp måler 9×9×10,8 cm
  • Produsert i Taiwan
  • For varm og kald drikke
  • Trykket på pappkoppene varierer og byttes ut med jevne mellomrom

Pappkoppene kommer i forskjellige størrelser….Se også…Husk lokk.

Som kunde hos Eco Engros kan du alltid være sikker på at vi gjør vårt ytterste for å kunne tilby kundene våre det nyeste innen miljøvennlige emballasje og forbruksartikler spesielt rettet mot catering, take-away og matservering. Hos Eco Engros kan du velge mellom å kjøpe våre egne produktserier, men vi bruker også eksterne leverandører som tenker både fornybart og miljø når de produserer produktene sine.
Vi ønsker å være åpne om prisene i butikken vår og ikke holde noe skjult for kunden, derfor vil du alltid kunne se prisene på produktene våre uten å være logget inn i nettbutikken. For ekstra store volum (f.eks kjeder), ta gjerne kontakt med oss. Varene våre er også tilgjengelig for videresalg og her kan vi tilby gode betingelser. Ta kontakt om du ønsker et tilbud.

Tilleggsinformasjon

Vekt 12.7 kg
Dimensjoner 46.7 × 36.8 × 53 cm