Gjenbrukbar tørkerull av bambusfiber 1 stk

kr79,20 eks. MVA

Fantastiske tørkeruller laget på bambusfiber. Hvert ark kan vaskes både i maskin (40-60°C) og kan også håndvaskes. Lufttørking anbefales.

Hver pakke inneholder 1 tørkerull med 20 ark per rull. Arkene måler 28 x 28 cm.

På lager

Varenummer: 22449 Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Fantastisk bambus tørkerull fra Eco Engros laget av 100% bambusfiber. Bambusfiber er utrolig slitesterkt og absorberende så det egner seg derfor veldig godt til å lage f.eks tørkeruller av det. Hver serviett kan vaskes både i maskin (40-60°C) og kan vaskes for hånd. det anbefales å lufttørke bambusserviettene etter vask. De skal ikke i tørketrommel eller strykes. Når serviettene kommer i kontakt med vann så vil bambusfibrene åpnes opp og de vil være mer absorberende (tar til seg ca 10 ganger så mye væske som vanlig papir) , men de kan også fint brukes tørre. rullene inneholder ingen kjemikalier eller noen form for tilsetning, kun bambusfiber. Bytt ut dine tradisjonelle kjøkkenrull av papir med våre bambus tørkeruller i dag.

Hver pakke inneholder 1 tørkerull med 20 bambus servietter per rull. Arkene måler 28 x 28 cm.

  • Fornybart råmateriale
  • 100% biologisk nedbrytbart og kan komposteres.
  • En rull erstatter hele 60 tørkeruller
  • opptil 6 måneders forbruk på en eneste kjøkkenrull
  • Slitesterke, blir mykere og mer absorberende for hver vask.
  • En bambus tørkerull kan brukes til nesten alt – hjem, baderom, bil, speil, glass. Prøv selv!
  • Hver kartong inneholder 30 tørkeruller

Som kunde hos Eco Engros kan du alltid være sikker på at vi gjør vårt ytterste for å kunne tilby kundene våre det nyeste innen miljøvennlige emballasje og forbruksartikler spesielt rettet mot catering, take-away og matservering. Hos Eco Engros kan du velge mellom å kjøpe våre egne produktserier, men vi bruker også eksterne leverandører som tenker både fornybart og miljø når de produserer produktene sine.
Vi ønsker å være åpne om prisene i butikken vår og ikke holde noe skjult for kunden, derfor vil du alltid kunne se prisene på produktene våre uten å være logget inn i nettbutikken. For ekstra store volum (f.eks kjeder), ta gjerne kontakt med oss. Varene våre er også tilgjengelig for videresalg og her kan vi tilby gode betingelser. Ta kontakt om du ønsker et tilbud.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.2 kg
Dimensjoner 8 × 8 × 28 cm