Bedriftskunde/forhandler

Eco Engros har laget en produktserie basert på miljøvennlige engangsprodukter. Vi bruker kun fornybare råmaterialer i våre produkter, og hele produktserien er biologisk nedbrytbar og kan komposteres.

Vi får hele produktserien vår direkte fra fabrikk og kan tilby svært gode betingelser for volumkjøp hos oss, dermed slipper vi også unødvendige og fordyrende mellomledd. Spør oss om ett tilbud om du eller din bedrift er ute etter en solid leverandør som også kan levere volum. Vi selger i dag til alt fra privatpersoner til messer, festivaler, campingplasser, restauranter, men også til butikker som videreselger vår produktserie.

Alle produkter kommer med sertifiseringer som er nødvendige for salg i butikk/nettbutikk, men også med strekkoder som gjør det enklere å selge i fysiske butikker og nettbutikker. Vi tilbyr gode betingelser til bedrifter som selger vår produktserie og vil aldri konkurrere med disse om pris.

Vi kan også tilby pris på kjøp av container med våre varer, samt egen logo/skrift på selve produktet, men det må her påregnes lengre leveringstid.

Ta gjerne kontakt med oss på både epost og telefon.